Forside

Biografi

Nyheder

Shows

For arrangører

Booking


Referencer

Galleri

Udgivelser

Repertoire

Pressemateriale

Kontakt

Links

 

Jeg er født og opvokset i Hadsund, og skulle som 12 årig naturligvis med i Hadsund Skoles Orkester, hvor jeg startede med at spille basun. Senere blev den udskiftet med trompeten. 

Som 14 årig begyndte jeg at gå til klaverundervisning efter den gamle model. Det viste sig imidlertid at blive for kedeligt, for en ung fyr som jeg med smag for 60ernes pop musik, i den bløde genre, så derfor blev klaveret udskiftet med et el orgel. Det var nogle herlige år, hvor jeg spillede sammen med  ”Jackson” på Trommer, Fynbo Poul på Guitar, Jørgen på Bas og  Uffe Kragh på guitar. 

Så kom tiden hvor alle skulle spille el orgel med rytme og fodbas i. Jeg startede på Færgekroen Hadsund Syd sommeren 1971, og blev  en af de første i Danmark der spillede orgel og trompet på samme tid. Derfra gik turen til datidens største dansested i Himmerland Rest.Skoven i Hadsund, hvor jeg spillede  i Restauranten og Natklubben. Efter Hadsund blev det til flere år med måneds jobs på restauranter i Hanstholm, Thisted, Aalborg, Hobro, Århus, Fredericia, Randers og Brønderslev.

 Det har gået slag i slag siden da, og efterhånden har jeg været det ganske land rundt med min musik, endvidere har jeg medvirket på flere af landets lokal T.V. stationer, her kan nævnes kan TV Danmark Aalborg, TV Danmark Århus, Weekend TV Svendborg, Randers Lokal TV2 i kl. 19,00 Nyhederne, og på TV Nord i forbindelse med vores Hobro CD.