Forside

Biografi

Nyheder

Shows

For arrangører

Booking


Referencer

Galleri

Udgivelser

Repertoire

Pressemateriale

Kontakt

Links

Kære Festarrangør !

Da en fest ikke kan laves om dagen efter, er det vigtigt at få netop den musik og underholdning, der passer til Din /Jeres fest eller arrangement.

Bent W. er musikeren, sangeren og showmanden der de sidste 36 år har kørt de danske landeveje tynde for at underholde det danske folk til privat, By og Firmafester endvidere har Bent W. optrådt flere gange på diverse lokal TV stationer, diverse Lokal Radioers Dansk top liste flere gange, med sin glade sang og iørefaldende musik. Medvirket i ”Polle fra Snave” med nummeret Final Countdown, vist på de danske biograflærreder.  

Bent W. var idemanden bag CD’en Haa do wot i Hobrow. Ligeledes har Bent W efterfølgende. indspillet ” Min Efterårsven”,” Bent W. i Party Humør”, ”Anton, Brit & de andre” og ”Party li’e til stregen”, Schlager & Tyrolerparty, Danse til glad musik på Pigernes Kro i Onsild.  

   

Bent W. er med sine CD produktioner og Live optræden blevet sammenlignet med bl.andet John Mogensen, Bjørn Tidman, Johnny Reimar, Peter Belli og Jakob Haugaard, hvilket nok må siges taler for at Bent W. behersker de fleste genrer indenfor Dansk Underholdning.  

Bent W. har igennem de senere år optrådt med jævne mellemrum på flere af de Danske Lokal TV Stationer.  

Som noget helt nyt optræder Bent W. nu også både som konferencier og solist. Dette kunne opleves første gang med bragende succes til Open Air for pensionister 2002 i Kildeparken i Aalborg, Festival for udviklingshæmmede 2002 i Løgstør og Viborg.    

Bent W. kan også levere julemands show med sang, leg og musik. Medvirkede i 2004 på TV Kanal Fyn i Juleudsendelsen ”Jul i den gamle foderstof”. DK4 med Lørdagsbal,

TV Danmark i udsendelsen Gøglervognen, Sifa TV Bingo flere gange.

 Bent W. kan nu bookes med showet ”Syng med Bent W.” hvor publikum får teksterne vist på  stor skærm.

 Bent W. har med dette show haft sin debut på Diskotek Buddu Holly i Hobro med stor succes

Bent W. er kunstneren der altid giver sit publikum en god oplevelse, optræder altid 100% professionelt. Med Bent W. på scenen er man altid sikker på der bli’r gang i den.

 

Musikalsk hilsen

Bent W.